contact: gotanasronull@nullgmail.com

Moskovská online škola: návod k použití

Město školy byly pomocí nové platformy asi jeden měsíc. Mos.ru se snaží zjistit, co učitelé, rodiče a děti mohou dělat s těmito novými technologiemi.

Odhalen na začátku září, platforma Moskva Online školy nyní pracuje na všech městských školách. Ale ne každý chápe jeho princip fungování a výhodách, které nabízí těm, které se podílejí na akademickém procesu. Mos.ru se snaží dozvědět více o systému, aby pomohl rodičům, dětem a pravděpodobně i někteří učitelé.

Jaké jsou hlavní prvky Moskva Online škole?

Knihovna pro on-line materiály, třída rejstřík a deník jsou hlavními prvky systému. On-line daybooks byly po nějakou dobu, ale platforma rozšířila svůj potenciál ještě dále.

Jaké jsou jeho výhody?

První výhodou je zřejmý: On-line učebnice jsou nyní uloženy ve školních knihoven a studenti již nebudou muset tahat těžké tašky do školy. Mohou buď provádět tabletových počítačů s sebou nebo vytisknout materiály pro konkrétní lekci.

On-line daybooks rekordní domácí úkoly, takže je to již není nutné je zapsat. Rodiče mohou přistupovat k on-line deníku účty z libovolného místa v Rusku i v zahraničí přes internet. To je dobrá volba pro obchodní cestující. Mohou vždy přehled o svých dětí akademické pokroku a uvidíme, co se naučili.

interaktivní tabule

Představení knihovny online materiálů

On-line materiály knihovny obchody učebnice, učební pomůcky a scénáře lekce, které nahradily plány lekce. Ty se podobají prezentací pomocí grafických materiálů a úkoly. Učitelé po celém městě můžete půjčit příslušné scénáře z knihovny a jejich použit..

Continue Reading

Hoe kies je een smeedijzeren kroonluchter deel 2

Hoe kies je een smeedijzeren kroonluchter deel 2 Smeedijzeren kroonluchters komen in een eindeloze aantal vormen en maten. Het kiezen van de juiste kroonluchter kan een enorme uitspraak maken in uw algemene inrichting. Veel mensen worden vaak gestumpeld over hoe ze de juiste ijzeren verlichtingsinrichting voor hun huis goed selecteren. De juiste selectie van een smeedijzeren kroonluchter hangt af van verschillende factoren. Dit artikel gaat over de tweede van veel van deze factoren - materiaal selectie en afwerking. Materiaal selectie is cruciaal bij het bereiken van de juiste look voor uw smeedijzeren verlichting. De meeste kroonluchters die massaproduceerd zijn, worden meestal gemaakt van stalen buizen. Wanneer mogelijk, moet een stevige stalen voorraad worden gebruikt om een ​​ware smeedijzeren kroonluchter te maken. Solide voorraad maakt het mogelijk om echte smeden te vormen en te vormen in een gewenst formulier. Omdat de voorraadranden ware vierkante hoeken zijn, wordt een scrollwerk dat gevormd is, een zwaardere en meer authentieke look. Naast het duidelijker zwaardere gevoel dat de solide voorraad draagt, is een ander voordeel voor zijn gebruik de inherente afwerking. Stalen buizen worden vaak gebruikt omdat het goedkoop, lichtgewicht en makkelijk te buigen is; Deze factoren maken het een voor de hand liggende keuze voor massaproducten. Er is echter een nadeel bij het gebruik van stalen buizen als het primaire materiaal voor kwaliteit smeedijzeren verlichting. Ten eerste is vierkante buizen niet perfect vierkant. De randen zijn een beetje rond en du...

Continue Reading

Fiesta Mexican bruiloft decoraties

Zelfs als ik op een heleboel mooie bruiloft thema met vintage shabby chic, ik hou van het idee van iets een beetje 'anders, heldere bruiloft thema Fiesta Mexicaanse stijl echt me fascineerde. Op basis van de Mexicaanse vieringen, evenals heldere kleuren gebruikt voor bruiloften in de Indiase en Marokkaanse stijl, zal het heel wat heldere turquoise, fuchsia, gebrande oranje en paars ornamenten voor zowel bruiloft tafel en luifel betekenen. papieren lantaarns

Ik begon mijn zoektocht op zoek naar bruiloft motieven in felle kleuren, maar ik wilde ervoor zorgen dat ik bleef op het kleurenpalet anders zou uiteindelijk uitzien als een auto-ongeluk. Ik struikelde over Cinco de Mayo, een Mexicaanse festival gevierd elk jaar op 5 mei en ik nam een ​​veel inspiratie uit felgekleurde vlaggen, vlaggen en bloemen gebruikt in de Mexicaanse vieringen kleur. Cinco de Mayo herdenking van de overwinning van het Mexicaanse leger in 1862 in Frankrijk bij de Slag van Puebla tijdens de Frans-Mexicaanse oorlog (1861-1867). Cinco de Mayo tradities onder andere shows, mariachi concerten en live straatfestival. Ik nam ook inspiratie uit de Marokkaanse en Indiase uitbundige vieringen met zijn kleurrijke ingrediënten, kopjes en Pon Pon papier.

Mexicaanse Fiesta decoraties bereik is perfect om kleur toe te voegen aan de bruiloft met een combinatie van doorzettingsvermogen Mexicaanse heldere en mooie slingers Mexicaanse Fiesta Honeycomb en cheerleader kleur papier. Ik ging naar de Mexicaanse Fiesta klassieke kleur combinatie van licht turquoise en roze papier tafelkleden in lagen boven elkaar met...

Continue Reading

Slowakije biedt niet alleen een aangename ontspanning in de zomer

Deze dagen, we in het algemeen de voorkeur aan de zonnige weer en een strand bijvoorbeeld in Zuid-Europa. Dit soort vakantie wil satisfaient niet iedereen. Voor iemand het is duur of het gaat om veel tijd aan zijn zomervakantie door te brengen op zee.

Maar dit betekent niet dat deze zomer moet je thuis blijven. Er zijn betaalbare alternatieven die u zal toestaan ​​om het buurland te leren kennen en hebben geen grote belasting voor uw budget. Slowakije biedt een verblijf in de zomer aangenaam, zowel voor gezinnen, koppels of individuen. De hoge temperaturen moet je niet alleen geschiedde in de buurt van de zee, kunt u afkoelen in de buurt van het meer. U kunt kiezen voor natuurlijke zwembaden, of een van de vele waterparken.

Slowakije biedt niet alleen een aangename ontspanning in de zomer. Natuurlijk, deze dagen denken we aan de zomervakantie in het algemeen, maar je kunt toch ook ontspannen tijdens andere tijden van het jaar. Enkele dagen rust hebben we nu en in de winter. Slowaakse bergen bieden plezier en wellness. Dus je hebt besloten om het einde van dit jaar door te brengen? Accommodatie voor New Year's Eve moet goed worden gekozen op voorhand, het beste is om het nu te doen, na de terugkeer van de zomervakantie. Je hebt ook meer opties, omdat, in de winter, de vacatures voor een vakantie zal zeer snel voorbij.

U kunt de rest van het jaar door te brengen op de piste, of in een van de waterparken. Ze hebben het seizoen het hele jaar door. In uw winter apparatuur kan niet badmode missen, want in wellnes hotel zeker zijn plaats vinden.

In de winter, het beweegt...

Continue Reading