contact: gotanasronull@nullgmail.com

Slowakije biedt niet alleen een aangename ontspanning in de zomer

Deze dagen, we in het algemeen de voorkeur aan de zonnige weer en een strand bijvoorbeeld in Zuid-Europa. Dit soort vakantie wil satisfaient niet iedereen. Voor iemand het is duur of het gaat om veel tijd aan zijn zomervakantie door te brengen op zee.

Maar dit betekent niet dat deze zomer moet je thuis blijven. Er zijn betaalbare alternatieven die u zal toestaan ​​om het buurland te leren kennen en hebben geen grote belasting voor uw budget. Slowakije biedt een verblijf in de zomer aangenaam, zowel voor gezinnen, koppels of individuen. De hoge temperaturen moet je niet alleen geschiedde in de buurt van de zee, kunt u afkoelen in de buurt van het meer. U kunt kiezen voor natuurlijke zwembaden, of een van de vele waterparken.

Slowakije biedt niet alleen een aangename ontspanning in de zomer. Natuurlijk, deze dagen denken we aan de zomervakantie in het algemeen, maar je kunt toch ook ontspannen tijdens andere tijden van het jaar. Enkele dagen rust hebben we nu en in de winter. Slowaakse bergen bieden plezier en wellness. Dus je hebt besloten om het einde van dit jaar door te brengen? Accommodatie voor New Year's Eve moet goed worden gekozen op voorhand, het beste is om het nu te doen, na de terugkeer van de zomervakantie. Je hebt ook meer opties, omdat, in de winter, de vacatures voor een vakantie zal zeer snel voorbij.

U kunt de rest van het jaar door te brengen op de piste, of in een van de waterparken. Ze hebben het seizoen het hele jaar door. In uw winter apparatuur kan niet badmode missen, want in wellnes hotel zeker zijn plaats vinden.

In de winter, het beweegt...

Continue Reading

Fiesta Mexican bruiloft decoraties

Zelfs als ik op een heleboel mooie bruiloft thema met vintage shabby chic, ik hou van het idee van iets een beetje 'anders, heldere bruiloft thema Fiesta Mexicaanse stijl echt me fascineerde. Op basis van de Mexicaanse vieringen, evenals heldere kleuren gebruikt voor bruiloften in de Indiase en Marokkaanse stijl, zal het heel wat heldere turquoise, fuchsia, gebrande oranje en paars ornamenten voor zowel bruiloft tafel en luifel betekenen. papieren lantaarns

Ik begon mijn zoektocht op zoek naar bruiloft motieven in felle kleuren, maar ik wilde ervoor zorgen dat ik bleef op het kleurenpalet anders zou uiteindelijk uitzien als een auto-ongeluk. Ik struikelde over Cinco de Mayo, een Mexicaanse festival gevierd elk jaar op 5 mei en ik nam een ​​veel inspiratie uit felgekleurde vlaggen, vlaggen en bloemen gebruikt in de Mexicaanse vieringen kleur. Cinco de Mayo herdenking van de overwinning van het Mexicaanse leger in 1862 in Frankrijk bij de Slag van Puebla tijdens de Frans-Mexicaanse oorlog (1861-1867). Cinco de Mayo tradities onder andere shows, mariachi concerten en live straatfestival. Ik nam ook inspiratie uit de Marokkaanse en Indiase uitbundige vieringen met zijn kleurrijke ingrediënten, kopjes en Pon Pon papier.

Mexicaanse Fiesta decoraties bereik is perfect om kleur toe te voegen aan de bruiloft met een combinatie van doorzettingsvermogen Mexicaanse heldere en mooie slingers Mexicaanse Fiesta Honeycomb en cheerleader kleur papier. Ik ging naar de Mexicaanse Fiesta klassieke kleur combinatie van licht turquoise en roze papier tafelkleden in lagen boven elkaar met...

Continue Reading